ACAD IK

Idrottsintresserade och fysiskt aktiva

Många på ACAD är idrottsintresserade och fysiskt aktiva

Bland idrotter som anställda på ACAD utövar finns cykling, löpning, squash, Crossfit, klättring, simning, orientering, dykning och volleyboll. För att främja fysisk aktivitet bland våra anställda har vi ett väldigt generöst friskvårdsbidrag. Dessutom sponsrar vi vår idrottsklubb, ACAD IK, med hyra av squash lokal.

Squash

Vi har squashkontrakt på Roslagshallen på tisdag kvällar. Normalt spelar vi två till tre stycken per gång och vi har oftast även möjlighet att spela med en kompis på helgen.

Dykning

ACAD är den enda akustikkonsulten som har en egen dykklubb. DK Sonar arrangerar flera dykevent per år både i Sverige och utomlands. Syftet med klubben är att göra dykning säkrare genom att göra det oftare. Minst en gång per år bör vi dyka för att inte vara ringrostiga. I Stockholm samarbetar vi med Oceanic Tech som ordnar kurser och servar utrustning.

Löpning

Att springa är kul och vi gör det gärna tillsammans. Vi deltar årligen i Bellmanstafetten och har även sprungit Stockholm Tunnel run. På sommaren tar vi ibland en löprunda i Hagaparken eller kör intervaller i en backe nära jobbet.

DKsonar malta
acad team members