Universitet och högskola

Utbildning

Vi håller i utbildningar för högskolor och företag.

Undervisningen kan bestå i enstaka föreläsningstillfällen där vi förklarar grundläggande akustiska begrepp och teorin bakom dessa. Vi deltar även i undervisning och utformning av kurser som sträcker sig över längre tid och går mer på djupet. Vår tillgång på utrustning som används i vårt dagliga arbete gör att föreläsningarna kan varvas med praktiska exempel där studenterna själva får se hur teorin omsätts till praktik. Vi håller till exempel utbildningar på KTH.

För yrkesverksamma

Arbetar du som arkitekt, konstruktör eller kanske projektledare? Vi utformar kurser för er som är yrkesverksam och vill lära sig mer om eller fördjupa befintliga kunskaper inom akustik. Exempel på frågeställningar kan vara vilka akustiska krav som finns och vad som krävs för att uppfylla dessa, vad som påverkar ljudisoleringen, hur man ljuddämpar en ventilationsanläggning eller hur man bäst utformar ett kontorslandskap.

Föreläsningar

Är du skyddsombud på din arbetsplats och vill veta mer om hur buller påverkar hörseln och koncentrationen? Ska du anordna en föreläsning med frågeställningar kring buller? Hyr in oss som gästföreläsare. Vi utformar en föreläsning utifrån dina önskemål.

Ett urval av våra projekt inom utbildning

No data was found